maandag 24 juni 2013

Belangrijke punten bij zetten van kunstnagels

Hey,

Ik ga het vandaag hebben over belangrijke punten waar je op moet letten bij het zetten van kunstnagels.
Als je je daar natuurlijk niet aan houdt, zul je geen mooie kunstnagels hebben of zul je je eigen nagels extreem veel beschadigen.



Ten eerste heb je voldoende geduld nodig bij het zetten. Zo niet, word het slordig, krijg je geen mooie smile-line, zijn je nagels niet mooi egaal, is de vorm van je nagels niet gelijk, etc...


  1. Bij het plakken en invijlen van de tips moet je er dus voor zorgen dat je je tips recht plakt. Anders word je vorm ook heel scheef ( vooral als je de nagels recht maakt). Als volgende moet je er natuurlijk ook voor zorgen dat je je tips goed in de nagels invijlt. Als je dat niet doet, ga je sowieso geen mooie kunstnagels verkrijgen.
    Als je wilt weten of je ze genoeg ingevijlt hebt, heb ik als tip je nagels af en toen nat te maken ( met nagellakontbinder zonder acetone, ontsmettingsmidden,...) Als je je tips er dan niet meer door ziet dan is het genoeg.
  2. Zorg ervoor dat je de nagelriemen en de nagelwallen niet raakt met je gelproducten/acrylproducten. Je nagels zijn dan misschien wel mooi als je ze gezet hebt. Maar na een paar dagen gaat je klant of jij er erg veel lucht onder krijgen waardoor je nagels er niet mooi gaan uitzien en waardoor ze snel afgaan.
  3. Zorg ervoor dat je voorbereidend werk goed is gebeurd. Zorg ervoor dat je je nagelriemen en je velletjes goed gedaan zijn. Maar het belangrijkte van alles is; dat je je nagelplaat goed reinigt en proper maakt. Dit wilt ook zeggen dat je de glans van de nagels goed wegneemt. 

Dit zijn de punten die ik het belangrijkste vind bij het zetten van gelnagels. 

Als jij er hebt die je ook erg belangrijk vind, laat het me gerust weten!


Sofie xxx


2 opmerkingen:

  1. Wat een fijne tips! Die met dat water is echt een goede tip, thanks!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, en dat is graag gedaan, heb je zelf ook een blog?

      Verwijderen